Het akoestisch paneel

Akoestisch wandpaneel

Begin met de akoestische panelen zo dicht mogelijk tegen de wand te plaatsen, maar niet te dicht. Als uw kamer rond is, kan een haakse beugel worden gemonteerd op een van de vaste posities van de akoestische panelen. De positie van deze beugel, indien rond, is dezelfde als de montageschroef van het elektrische paneel aan de wand.

De akoestische panelen moeten versterkt worden voor een betere absorptie. Voeg naar wens meer akoestische panelen of geluidsabsorberend materiaal toe aan de recents. obstakel het elektrische snoer, bevestig de luidspreker of sluit de piano rechtstreeks aan op het akoestische paneel. Pick-up Truck Regular sized of Economy style is goed. De elektrische stekker moet zichtbaar zijn. Het rechthoekige “pick-up” logo met een aansluiting aan het bedradingsschema rechtsonder is een goede keuze.

Opname behandeling

Opname behandeling is verbonden met zaal en studio tarieven. THD/weerkaatsing op alle frequenties is normaal in een professionele opname-omgeving. Er zijn verschillende instellingen die door de technicus kunnen worden gekozen als de gehele studio-omgeving. De meeste studio’s hebben een standaard studiosnelheid. Sommige geven een “retch” verhoging in de mix om het realistischer te laten klinken. Je moet gewoon de instellingen hebben die je wilt. Laat de gain-instellingen zoals ze zijn. Wees voorzichtig als je de stereobreedte te veel verhoogt of de onderkant te dicht bij brengt. Je wilt niet dat de onderkant van je mix schril of breekbaar klinkt. Over het algemeen geldt: hoe zwaarder de bas, hoe dieper de dreun. Je kunt je oren gebruiken om dit te bepalen. Hoe gefocust is het nummer en moet het meer zijn dan absoluut noodzakelijk? Na het beluisteren en afstellen van de equalizer, zult u meestal niet meer dan een paar db meer nodig hebben. Zo weet je zeker dat je het EARS op de rails hebt en niet dat je mix klinkt alsof hij op verschillende momenten van de dag is gemixt.

Gebruik dat droppy, analoge gevoel!

Wanneer je klaar bent om te mixen, moet je de Muddy of Phatty aan het werk hebben op de Master bus, bij voorkeur apart. Sluit de Master bus uitgang aan op een instrument of een koptelefoon. Dan, door de manier waarop het is opgezet, zal de bus uitgang dat signaal naar de Master bus leiden, enzovoort. Een van de belangrijkste dingen om te onthouden is dat de mix moet klinken zoals je hem hebt opgenomen. Zorg ervoor dat je underscore gebruikt op de vocale gedeelten van de track. Dit zal ervoor zorgen dat je mix en de master gelijk klinken. Emmy Passend rijmt.

Lees meer:
Muurbekleding binnen
Akoestische wandbekleding